3.sastanak

  1. međunarodni sastanak – Barcelona – Martorell , rujan 2013

Sastanak je otvorio Angel Peña, predstavnik ECODE organizacije, pozdravljajući sudionike te predstavljajući dnevni red sastanka i sadržaj susreta.
U prvoj bolnici koju smo posjetili, predstavili su se sudionici koji nisu bili na prethodnim partnerskim sastancima.
U svakoj intituciji, zaposlenici su predstavljali rad institucije, usluge i detalje projekata u koje su uključeni koristeći PowerPoint prezentaciju. Teme su bile vezane uz mentalno zdravlje i psihogerijatriju.
Florina Peptea, koordinator projekta, obavijestila je sudionike o tijeku projekta te pozvala sudionike na razmjenu mišljenja i ideja.
Tijekom posjeta izvršili smo pregled izvješća s prethodna dva susreta te smo razgovarali o zadaćama svakog partnera.
Posjet bolnici Mare de Deu de la Mercè u Barceloni s detaljnom prezentacijom unutar gerijatrijskog odjela. Uvod i predstavljanje usluga za gerijatrijskog odjela izradio je liječnik Jesús M. Ruiz Idiago, koji je ukratko pojasnio način rada u Kataloniji te posebno u Barceloni.

 

Posjet bolnici San Rafaelu u Barceloni u organizaciji doktora Manela Sáncheza Pérez bio je fokusiran na metodologie rada i psihogerijatriju.

Posjet bolnici Sagrat Kor u Martorellu , provela José A. Larraz . Partneri su pokazali dvije prezentacije :
” Psychogeriatrics i socio – zdravstvene skrbi za starije osobe s psihičkim poremećajima u Sagrat Kor bolnici ” od strane liječnika Manel Sánchez Pérez .
” Germanija Hospitalàries . Bolnica Sagrat Kor . Martorell ” liječnik Carlos Cejudo .