Svjetski CP dan 2017 - Svijest o nama

World CP Day – Svijest o nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Svjetski dan cerebralne paralize proslavili smo na najbolji mogući način – odašiljući snažne poruke o životnim iskustvima naših članova, koje su tematski predstavili u sklopu tribine pod nazivom Svijest o nama.

Teme i predavači Tribine:

Izazovi – Monika Gerić

Predrasude – Iva Rožanković

Motivacija – Želimir Lah

Početak uključivanja u lokalnu zajednicu – Ivona Budišćak

Samostalno življenje – Igor Jaklenec

Volonterke Iva Rožanković i Monika Gerić dugo su se spremale za ovaj trenutak, no trud se zaista isplatio. Tribina nije ostavila nikoga ravnodušnim i veseli nas što se aktivnosti širenja svijesti neće zadržati samo na našoj adresi, već će ekipa vrlo skoro predstaviti svoja iskustva i na drugim mjestima (institucijama, ustanovama i sl.).

Zahvaljujemo prvenstveno našim govornicima: Ivi Rožanković, Moniki Gerić, Želimiru Lahu, Igoru Jaklenecu i Ivoni Budišćak što su na svoj jedinstven način predstavili ulomke svog života i obogatili naše živote istovremeno potresnim, ali i toplim pričama te nas naučili kako je bitno širiti svijest o osobama s invaliditetom te ih uvažavati kao aktivne i ravnopravne članove našeg društva.

Josip Koštan

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2167,2168,2169,2170,2171,2172,2173,2174,2175,2176″][/vc_column][/vc_row]