Proizvodi za spavanje - veliki klub

Veliki klub – predstavljanje proizvoda za spavanje

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Na Velikom klubu, održanom u ponedjeljak 06. 11. 2017. godine u prostorima Podružnice Sloboština, predstavljeni su proizvodi tvrtke Pavletić iz Rijeke.

S obzirom da čovjek provede spavajući trećinu svog života, važno je da san bude kvalitetan jer je on preduvjet za novi dan pun energije. Dvije predstavnice tvrtke prezentirale su proizvode za zdravo spavanje, kao što su podloge za spavanje, madraci, jastuci, deke i prekrivači. Karakteristike svakog proizvoda posebno su predstavile i omogućile sudionicima da ih isprobaju na svome tijelu. Educirale su prisutne o blagodatima cellianta, merino vune i utjecaju kristala na zdravstveno stanje organizma. Poticale su interakciju i susretljivo odgovarale na sva pitanja sudionika.

Tvrtka Biocrystal® technologies osmislila je Biocrystal®, prvu podlogu za spavanje s kristalima u svijetu koja osnažuje opće stanje tijela, regenerira organizam, balansira energiju te djeluje antistresno. Direktorica tvrtke, Vesna Pavletić, je u studenom 2016. godine dobila prestižnu svjetsku nagrade „Stevie award“ namijenjenu ženama poduzetnicama i to u kategoriji Inovator godine.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2370,2371,2372,2373,2374,2375″][/vc_column][/vc_row]