Mamografski pregled

Obavijest za članice Udruge: Mamografski pregled

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sukladno Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2016. do 2020., u cilju promicanja zdravlja i sprečavanja nastanka invaliditeta i težih oštećenja zdravlja, Gradski ured za socijalnu zaštitu i OSI u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo, Nastvanim zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Povjerenstvom za osobe s invaliditetom Grada Zagreba i udrugama organizira besplatne preventivne mamografske preglede za žene s invaliditetom.

Pregledi će se obavljati u ambulanti Zavoda, Mirogojska cesta 16, koja se nalazi u prizemlju.

Pristup ambulanti, kao i sam prostor, u potpunosti su prilagođeni osobama s invaliditetom (osiguran parking, ulaz u ambulantu i kabina za presvlačenje).

Na pregled mogu doći sve žene starije od 38 godina, koje u zadnjih godinu dana nisu obavile mamografiju. S obzirom da će se pregledi obavljati u dva termina (prosinac i siječanj), ljubazno Vas molimo da nam se javite osobno u Glavni ured, Dalmatinska 1 ili telefonski na 01/4848-905 do 30.11.2017. godine, kako bismo mogli na vrijeme obavijestiti kolege u Gradskom uredu, koji će potom složiti rasporede pregleda.

CeDePe tim.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]