OA ESF - drugi kvartalni sastanak OA i KOA

OA ESF – Održan drugi kvartalni sastanak OA i KOA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dana 11.09.2017. održan je koordinacijski sastanak na kojem je sudjelovalo 11 KOA i 12 OA. Na sastanku opravdano nisu sudjelovali KOA Nina Beti, Anita Blažinović, Tihomir Lenček, Sarah Nekić, Nikolina Žamić, Zdenka Kirin (sudjelovale su mama Nekić, mama Beti i mama Lenček) te sljedeći OA Sven Drkula (godišnji odmor), Ivana Dubnjaković, Tania Solaković te Anamarija Protrka. Za KOA je organiziran je povratni prijevoz specijaliziranim kombi vozilom Udruge. Sastanak je vodio Voditelj/koordinator Josip Koštan u suradnji sa kolegama Lorenom Draženović i Zvjezdanom Delić.

Na sastanku se razgovaralo o obvezama asistenata i korisnika te je voditelj projekta još jednom naglasio kako se korisnici moraju pridržavati ugovorom definiranih sati i da asistenti moraju voditi računa o eventualnim prekovremenim satima, koje će u dogovoru s korisnicima refundirati kroz slobodne dane/sate. Skrenula se pažnja na dosadašnju praksu pojedinih korisnika, koji su iskorištavali dobru volju asistenata i koristili više sati usluge od ugovorenog.

Nakon održanog formalnog dijela sastanka, korisnici i asistenti su se međusobno podružili.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2321,2322,2323,2324″][/vc_column][/vc_row]