INKAZ 2017 - Jedan dan u obitelji - KGZ Sloboština

INKAZ 2017. – “Jedan dan u obitelji”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Članovi i korisnici Udruge sudjelovali su na ovogodišnjem INKAZ-u 2017. s predstavom “Jedan dan u obitelji”. Predstava je kolaž scena iz obiteljskog života s naglaskom na komične elemente, koji su zajednički svim obiteljima. Predstava je prikazana i na Danima otvorenih vrata Udruge 25.05.2017. godine u Podružnici Sloboština.

Scene prikazuju situacije koje se ponavljaju svakodnevno: od buđenja, naguravanja u kupaonici, pitanja tko kuha, što se gleda na TV-u i naravno, roditeljskog uplitanja u ljubavni život njihove djece. Predstava je građena na temelju improvizacija inspiriranih vlastitim iskustvom sudionika.

Ovom prilikom se zahvaljujemo mentorici Barbari Balenović iz KGZ Sloboština, koja ih je uvježbavala za predstavu. Neposredno prije predstave, predstavljena je i dugogodišnja suradnja Udruge i knjižnice.

CeDePe tim.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2046,2050,2051,2052,2053″][/vc_column][/vc_row]