ENABLE radionica
,

ENABLE-Radionica o spriječavanju međuvršnjačkog nasilja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Predstavnici CeDePe-a Zagreb sudjelovali su na 4-satnoj radionici u sklopu Projekta Europske mreže protiv vršnjačkog nasilja na nastavi i u slobodnom vremenu (ENABLE) održanoj 23.08.2016. u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža, Frankopanska 26, Zagreb.

Europska mreža protiv vršnjačkog nasilja na nastavi i u slobodnom vremenu (ENABLE) Projekt je kojim se nastoji spriječiti vršnjačko nasilje na nastavi i u slobodnom vremenu te pridonijeti osnaživanju djece i mladih usmjeravajući se prema pružanju vršnjačke potpore te poticanju društvenog i emocionalnog razvoja.

Svrha projekta je spriječiti vršnjačko nasilje te pridonijeti dobrobiti djece putem cjelovitog pristupa, pomagati mladima da ostvare osnovna pravila kod kuće, u školi, u razredu i u zajednici.

Projekt je usmjeren razvoju društvene i emocionalne vještine učenja koje će im pomoći u jačanju otpornosti kako bi što bolje razumjeli i postali odgovorniji u mrežnoj i izvanmrežnoj društvenoj interakciji.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1305″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1306″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1304″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]