STARTUP Program - uvodna konferencija 05.15
,

: STARTUP Program – drugi ciklus predavanja

Dana 26.08.2015. započeo je drugi ciklus predavanja u Bjelovaru i Zagrebu. Edukaciju je nastavilo pohađati 32 polaznika. U novom setu predavanja, polaznici su naučili izrađivati oglase i kampanje uz pomoć programa AdWords te preko Facebook društvene mreže. Polaznici redovito dolaze na predavanja, aktivno sudjeluju prilikom praćenja nastavnog sadržaja, uredno izvršavaju svoje obveze.
Od svih polaznika izdvajamo 3 koja se posebno ističu u pozitivnom smislu: često postavljaju pitanja predavačima vezana za temu, imaju najveći stupanj razumijevanja materije, najbrže usvajaju sadržaje te jednako tako rješavaju zadane zadatke. uspješno svladavaju nastavne sadržaje usprkos izraženijim tjelesnim poteškoćama zbog čega im je potrebna asistencija u izvođenju ADŽ.
Ostali polaznici normalno prate nastavni sadržaj uz povremenu asistenciju. Nekolicini polaznika se pruža više podrške u usvajanju materije od strane predavača i radnih instruktora. Potrebno im je više vremena i dodatna objašnjenja za razumijevanje i usvajanje nastavnog sadržaja te u rješavanju zadataka. Bez obzira na spomenuto, trude se i pokazuju veliku motivaciju za uspješno završavanje programa