PETO metoda učenja i rehabilitacije u Zagrebu

CeDePe Zagreb, u suradnji s Dječjim vrtićem “Potočnica” (Zagreb) i Peto institutom (Mađarska), organiziralo je provedbu Peto rehabilitacije u Zagrebu u terminu od 16. 08. – 10. 09. 2010. godine.

 

Na rehabilitaciji je sudjelovalo 21 dijete, u dobi od 5 do 15 godina, koja su se prijavila i prethodno prošla pregled od strane dr. Polija iz Peto instituta. Rehabilitacija se provodila u DV “Potočnica”, Vukovarska 18, svakodnevno u vremenu od 9 – 14 h.

Želja je udruge da program Peto rehabilitacije organizira i u budućnosti. Stoga Vas pozivamo, ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, da ispunite priloženu prijavnicu ili se javite u udrugu kako bismo mogli formirati listu zainteresiranih i organizirati pregled djece.

Cijena tretmana ovisi o broju uključene djece i dužini sudjelovanja u tretmanu. Pri potpisivanju ugovora plaća se paušal koji iznosi 30% dogovorene ukupne cijene rehabilitacije, a koji se u slučaju odustajanja ne vraća. Ostatak cijene rehabilitacije potrebno je platiti do početka same rehabilitacije