ESF logo
,

Osobni asistent ESF – četvrti mjesečni sastanak

Dana 29.03.2016. održan je četvrti mjesečni sastanak na kojem je sudjelovalo 10 KOA i 14 OA. Za 8 korisnika organiziran je povratni prijevoz specijaliziranim kombi vozilom Udruge, dok su ostali korisnici došli svojom organizacijom/javnim prijevozom. Na sastanku je sudjelovala i stručna tajnica Udruge Zvjezdana Delić a isti je vodila Voditeljica/koordinatorica projekta Zorana Stevanović.

Glavna tema sastanka bila je dosadašnje iskustvo, dojmovi i zadovoljstvo provedbom usluge osobne asistencije. Korisnici i asistenti su iznosili vlastita iskustva, međusobno si pružali potporu tj. ideje kako bi se riješila neko od problema s kojima se susreću prisutni pojedinci (pravo na patronažnu sestru, problemi nepristupačnog prostora/neprilagođenog kućanstva, sudjelovanje na drugim aktivnostima). Također, radi kvalitetnijeg uvida u realizaciju pružanja usluge, korisnici su obaviješteni da će se u naredno vrijeme i dalje realizirati posjete u kućanstva KOA (kod kojih Voditeljica još nije bila).

Uz navedene teme, ponavljale su se i upute u načine ispunjavanja izvješća (mjesečno izvješće, Timesheet, Tjedni plan, Lista procjene i praćenja potreba, Evidencija rada) s obzirom na uviđenu problematiku koja se često ponavlja. Također, raspravljalo se i razrješavale daljnje nedoumice vezane za rad nedjeljom i blagdanom, preraspodjelu radnog vremena, bolovanje, g.o. te ostalih prava i obveza KOA I OA.

Svi prisutni korisnici i asistenti naveli su kako su iznimno zadovoljni kvalitetom usluge tj. načinom provedbe iste.

[Best_Wordpress_Gallery id=”27″ gal_title=”Osobni asistent ESF – cetvrti mjesecni sastanak”]