Kaufland humanitarna kampanja

Kaufland – Djela, ne riječi, zajednicu usreći

Udruga CeDePe Zagreb sudjeluje u božićnom projektu društva Kaufland pod nazivom “Djela, ne riječi, zajednicu usreći” koja će se provoditi od 6. prosinca do 24. prosinca u poslovnici Sloboština.

U sklopu božićnog projekta, kupci će moći glasovati za jednu od tri ponuđene udruge te na taj način pomoći da jedna od njih dobije donaciju Kauflanda od 5.000 kuna.

Kako se može glasovati? Od 6.do 24. prosinca u poslovnici Sloboština (Ulica Karela Zahradnika 16a) uz svaki račun na Kauflandovim blagajnama kupac dobiva glasački listić na kojem može zaokružiti preferiranu udrugu te listić ubacuje u glasačku kutiju na info-pultu u trgovini. Udruga koja osvoji najviše glasova primit će donaciju Kauflanda. Za svaku poslovnicu na izbor su dane 3 različite lokalne udruge prema prijedlozima zaposlenika Kauflanda, što znači da će čak 39 udruga (za 3 poslovnica) na kraju dobiti ovu vrijednu donaciju.

Pozivamo sve da nas u što većem broju podrže i zaokruže našu udrugu na glasačkom listiću 🙂

Prebrojavanje glasova i proglašenje pobjednika bit će tijekom siječnja i o tome će sve udruge koje su sudjelovale biti pravovremeno obaviještene.

Još jednom u ime Udruge zahvaljujemo zaposlenicima Kauflanda Sloboština na ovoj lijepoj božićnoj gesti.

CeDePe tim