Čarobni Broadway - Humanitarni koncert za CeDePe Zagreb

Čarobni Broadway u Lisinskom

Večernji list u suradnji s Gradom Zagrebom predstavlja jedinstvenu humanitarnu glazbenu poslasticu za sve ljubitelje mjuzikla!

U srijedu 5. prosinca s početkom u 20 sati ne propustite najveće hitove s Broadwaya i tako pomognite udruzi CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

Mila Elegović, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Vlatka Burić Dujmović, Ervin Baučić i Dražen Bratulić zvijezde su koje će vas povesti na čarobno putovanje pozornicama najpoznatijeg središta američke kazališne industrije, uz podršku orkestra Kazališta Komedija kojim će ravnati maestro Krešimir Batinić.

Pripremite se na hitove iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala i uz naše poznate zvijezde osjetite broadwaysku glazbenu čaroliju! Pritom ćete učiniti i plemenito djelo jer ćete osobama s cerebralnom i dječjom paralizom pomoći da lakše ostvare uvjete za dostojanstven i kvalitetan život i socijalnu uključenost.

Pridružite nam se 5. prosinca u dvorani Lisinski i uz najveće hitove s Broadwaya pomozimo osobama s cerebralnom i dječjom paralizom da imaju dostojanstven i kvalitetan život! Ulaznice kupite na web-stranici ili na blagajni dvorane Lisinski!

 

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/ne-propustite-carobni-broadway-humanitarni-koncert-koji-donosi-najvece-hitove-s-broadwaya-1282945 – www.vecernji.hr