CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb (skraćeno CeDePe Zagreb) je udruga koja radi za djecu i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i ostalim motoričkim teškoćama od 1977. godine i većinski je vođena od strane osoba s invaliditetom ili njihovih skrbnika.

O NAMA

Ovdje možete pronaći sve relevantne informacije o organizacijskom ustroju, dokumentima udruge, članovima Upravnog i Nadzornog odbora te Stručnoj službi.

SOCIJALNE USLUGE

CeDePe Zagreb je pružatelj socijalnih usluga u Mreži pružatelja:

Usluga poludnevnog boravka

Usluga dnevnog boravka

Usluga psihosocijalne podrške

AKTIVNOSTI ZA ČLANOVE

Klub seniora
Dramska sekcija
Kulinarska radionica
Boćanje za osobe s invaliditetom
Aktivnosti u suradnji s Centrom za kulturu i informiranje Maksimir

OSOBNI ASISTENT - TROGODIŠNJI PROGRAM

Usluga osobne asistencije ugovorena je u sklopu trogodišnjeg programa (2019. – 2021.), potpisanog s MDOMSP za 15 korisnika usluge. Ovo je jedna od najdugovječnijih usluga koja se provodi od 2006.

OSOBNI ASISTENT FAZA II - ESF

Usluga osobne asistencije sufinancirana je iz EU sredstava tijekom 30-mjesečnog razdoblja (2018. – 2021.), potpisanog s MDOMSP i HZZ za 22 korisnika usluge.

UPSS - TROGODIŠNJI PROGRAM

Program prilagodbe korisnika na stanovanje uz podršku ugovoren je u sklopu trogodišnjeg programa (2017. – 2020.), potpisanog s MDOMSP za 16 korisnika.

GRAD ZAGREB - JEDNOGODIŠNJI PROJEKT

Jednogodišnji projekt potpisan s Gradom Zagrebom kojim se osiguravaju aktivnosti informiranja i savjetovanja, mobilnosti, senzorne integracije, primjene AT-AAC alata te kreativnih aktivnosti za više od 40 korisnika mjesečno.

Želiš li postati naš aktivni, nominalni ili pridruženi član? Ovdje možeš pronaći sve relevantne informacije vezane uz pristupanje i članstvo u udruzi.

Božićni domjenak 2019.

Dragi članovi, roditelji, korisnici i prijatelji udruge, pozivamo vas na tradicionalni božićni domjenak, koji će se održati u četvrtak 19. prosinca 2019. u prostorima Podružnice Jelkovec, Ivane Lang 2, s početkom u 16 sati. Sve zainteresirane…

Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Svečano obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i dana Ustanove URIHO održat će se u ponedjeljak 2. prosinca 2019. u KD Vatroslava Lisinskog. Ulazak na sva događanja je slobodan, a za ulazak na koncert, zbog ograničenog…

Redovna godišnja Skupština 2019.

,
Poštovani članovi, korisnici, roditelji i prijatelji Udruge, srdačno vas pozivamo na redovnu godišnju Skupštinu udruge CeDePe Zagreb, koja će se održati 28. studenoga 2019. s početkom u 17,00 u prostorima udruge na adresi Ivane Lang…

Kontaktirajte nas

4 + 3 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.