Naslovna stranica

CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb (skraćeno CeDePe Zagreb) je udruga koja radi za djecu i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i ostalim motoričkim teškoćama od 1977. godine i većinski je vođena od strane osoba s invaliditetom ili njihovih skrbnika.

O NAMA

Ovdje možete pronaći sve relevantne informacije o organizacijskom ustroju, dokumentima udruge, članovima Upravnog i Nadzornog odbora te Stručnoj službi.

SOCIJALNE USLUGE

CeDePe Zagreb je pružatelj socijalnih usluga u Mreži pružatelja:

Usluga poludnevnog boravka

Usluga dnevnog boravka

Usluga psihosocijalne podrške

AKTIVNOSTI ZA ČLANOVE

Klub seniora
Dramska sekcija
Kulinarska radionica
Boćanje za osobe s invaliditetom
Aktivnosti u suradnji s Centrom za kulturu i informiranje Maksimir

OSOBNI ASISTENT - TROGODIŠNJI PROGRAM

Usluga osobne asistencije ugovorena je u sklopu trogodišnjeg programa (2019. – 2021.), potpisanog s MDOMSP za 15 korisnika usluge. Ovo je jedna od najdugovječnijih usluga koja se provodi od 2006.

OSOBNI ASISTENT FAZA II - ESF

Usluga osobne asistencije sufinancirana je iz EU sredstava tijekom 30-mjesečnog razdoblja (2018. – 2021.), potpisanog s MDOMSP i HZZ za 22 korisnika usluge.

UPSS - TROGODIŠNJI PROGRAM

Program prilagodbe korisnika na stanovanje uz podršku ugovoren je u sklopu trogodišnjeg programa (2017. – 2020.), potpisanog s MDOMSP za 16 korisnika.

GRAD ZAGREB - JEDNOGODIŠNJI PROJEKT

Jednogodišnji projekt potpisan s Gradom Zagrebom kojim se osiguravaju aktivnosti informiranja i savjetovanja, mobilnosti, senzorne integracije, primjene AT-AAC alata te kreativnih aktivnosti za više od 40 korisnika mjesečno.

Želiš li postati naš aktivni, nominalni ili pridruženi član? Ovdje možeš pronaći sve relevantne informacije vezane uz pristupanje i članstvo u udruzi.

VAŽNA OBAVIJEST – ODLUKE O ORGANIZACIJI RADA I KOORDINATORIMA ZA ZAŠTITU

Dragi svi, u prilogu vam dostavljamo Odluke o organizaciji rada, rasporedu radnoga vremena te o koordinatorima za zaštitu od epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.
skupstina 2020

IZBORNA SKUPŠTINA 2020.

U ponedjeljak 9. ožujka 2020. održana je izborna skupština…
CeDePe skupstina 2020

Izborna Skupština 2020.

Poštovani članovi, korisnici, roditelji i prijatelji Udruge, srdačno…

Kontaktirajte nas

0 + 7 = ?